RDK Logo

Er du en institution?

Søger du efter en medarbejder eller vikar indenfor SSA/SSH/SSP?

Mangler du nye medarbejder, som har gode kompetencer med at arbejde med mennesker? 

Vi kan hjælpe jer med at finde de bedste kandidater, som matcher jeres behov samt forespørgsel. Vi ved hos Rekrutteringdk, at det kræver den helt rigtige medarbejdere, for at institutionen fortsat skal fungere optimalt. Uanset om i søger faglærte eller ufaglærte personer, kan vi hjælper jer med at finde de personer som matcher jeres jobbeskrivelse bedst. 

Hos Rekrutteringdk ved vi at det er vigtigt, at man kan give mange forskellige borgere den rigtig omsorg, pleje og praktisk hjælp de har brug for. Det gør at man gerne vil have de bedste personer til jobbet. 

Vi hjælper med at finde kandidater der har erfaring indenfor SSA, SSH og SSP, men det er ikke kun CV’et, vi kigger på. Vi bestræber os nemlig altid på at finde et match, der også personlighedsmæssigt går godt i spænd med institutionen.

Vi kan være jeres ekstra hænder til at finde den medarbejder i mangler så i ikke skal bruge ressourcer på det. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse med os, som jeres rekrutteringsfirma, så vi lægger vægt på at have en god samarbejde så vi kan finde den bedste kandidat for jer. 

Leder i efter vikarer?

Vi sender gerne vikarer ud med kort varsel, f.eks. på grund af sygdom, men vi rekrutterer også medarbejdere til tidsbegrænsede stillinger og fastansættelser. Uanset ansættelsens længde, er det vigtigt for at finde det helt rigtige match.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte:

Jette Iversen

Tlf: +45 52 79 08 80
(Man-Fre, kl 9.00 – 16.00)

Email: ji@rekrutteringdk.dk

Du kan også besøg vores hjemmeside, for at vide mere om RDK.

Vi matcher mennesker

Én ting er matche virksomheder og potentielle kandidater ud fra et uddannelsesmæssigt perspektiv – noget helt andet er også at tage erfaring, personlighed og øvrige værdier i betragtning. Det gør vi hos Rekrutteringdk, for det giver det bedste match.

Med ingen eller begrænset rekrutteringserfaring – eller bare i mangel af tid og ressourcer – er det svært at se ud over CV’et i forbindelse med ansættelse af ny medarbejder. CV’et er dog kun et ganske lille udsnit af mennesket bag – og mennesket bag, herunder sociale kompetencer, værdier og holdninger, har rigtig meget at sige i forhold til, om kandidaten vil passe ind i virksomheden.

En medarbejder, der passer til virksomhedens værdier, kultur og jargon vil være en medarbejder, der trives, går glad på arbejde og yder bedre. Kort sagt; et bedre match.

}

Spar tid og ressourcer

Det kan tage lang tid at finde den rigtige medarbejder eller vikar. Lad os hjælpe dig.

Undgå dyre fejlrekrutteringer

Vi matcher jeres behov samt forespørgsel, og finder den rigtige medarbejder til jer.